• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Verzending en Bezorging (en ja, wij bezorgen gratis in Nederland en Belgie!)

Jaarlijks vinden vele pakjes hun weg naar onze klanten. PostNL is hierin onze partner voor Nederland en Bpost voor Belgie.

U ontvangt een verzendbevestiging per email zodra het pakketje ons magazijn verlaat. In deze email kunt u klikken op de Track & Trace link zodat u uw pakket gemakkelijk kunt volgen. U kunt het tegenwoordig thuis laat bezorgen of op een afhaallokatie zoals een supermarkt of Bruna.

Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, stoelen etc laten we bezorgen d.m.v. een transporteur. Na ontvangst van uw bestelling zal onze planning automatisch contact met u opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt. Let wel, dit alleen van ma. t/m vr. Niet op zaterdagen en zondagen.

Soms is het mogelijk dat we zelf bezorgen, ook dan maken we voorraf een afspraak tot bezorging.

Kortom, we dragen er zorg voor uw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij u te krijgen.

Hieronder nog enkele voorwaarden:

- Levering op basis van drempellevering, zowel door PostNL, Bpost als door een transporteur. U bent natuurlijk vrij om dienstdoende bezorger vriendelijk te vragen het even binnen te zetten maar men is hiertoe niet verplicht. Ook in het geval van appartementen en flats, we leveren dan standaard in de centrale hal/ontvangstruimte. Tot over de eerste drempel. U dient normaliter zelf voor hulp te zorgen indien nodig.

- Men is niet verzekerd mocht de bezorger helpen met het naar binnen tillen en per ongeluk iets omstoten of de vloer, muur of trap beschadigen. Dit is voor uw eigen risico. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen.